Vrijwilligers

Vrijwilligers vormen het fundament van ROAT. Zij fungeren als een onmisbare schakel in de aanpak van leefbaarheidsinitiatieven. Juist met een meer coachende rol van de professional krijgt de vrijwilliger een belangrijke taak binnen het uitvoerende werk van de organisatie. Naast sociale activiteiten worden vrijwilligers ook ingezet voor hand en spandiensten binnen de ROAT organisatie. Stichting ROAT telt momenteel 80 actieve vrijwilligers en is bijzonder trots op hun inzet voor de organisatie!

ROAT is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Indien u zich in wilt zetten voor de organisatie neem dan contact met ons op via info@stichtingroat.com voor de mogelijkheden.

Initiatieven waar vrijwilligers bij betrokken zijn

Onze vrijwilligers zijn betrokken bij de volgende projectenVoedsel Uitgifte Punt

VUP

Het Voedsel Uitgifte Punt (VUP) project is een vrijwilligersinitiatief

Klussendienst

Het klusteam is een vrijwilligersinitiatief dat ondersteund wordt door stichting ROAT.

Buurtpreventie

Een uitstekend middel om de sociale veiligheid en sociale samenhang in wijken te vergroten.

Bekijk activiteiten waar onze vrijwilligers bij betrokken zijn.