Verbinding jong en oud

Contact krijgen met iemand die je nog niet zo goed kent in je wijk, en die dan ook nog eens de helft jonger of twee keer zo oud is, kan best lastig zijn. Daardoor hebben jong en oud in de wijk weinig contact met elkaar, terwijl een ontmoeting voor beide groepen zeer waardevol kan zijn. 
Om de verbinding tussen jong en oud te stimuleren in de wijk Paauwenburg is een werkgroep opgericht. Deze werkgroep verzint activiteiten waarbij jong en oud kan aansluiten en op speelse manier kennis met elkaar kan maken. Met elkaar gaan we zorgdragen dat de wijk Paauwenburg een levendige wijk blijft waar men elkaar blijft zien en blijft ontmoeten .

Samenwerking


De werkgroep wordt gecoördineerd door Louise de Colignyschool en Stichting ROAT. Het initiatief wordt gedragen door de studenten van Scalda die wekelijks  aanwezig zijn in wijkcentrum De Burgerij, bestuur van Wijkcentrum De Burgerij, Dagverzorging Paauwenburg (Zorgstroom) en coördinator van Elke Stap Telt. 

Geplande activiteiten

Activiteiten rond Kinderboekenweek, Koningsdag, Sinterklaas, Kerst, spelletjes, wijk schoonmaken, leesclub, spelletjes. 
Vanwege corona zijn nog geen data bekend. Zodra deze er zijn, worden deze aangekondigd op social media, bij Wijkcentrum De Burgerij en in de plaatselijke kranten. 

Meedenken of meer informatie 

Wil je meedenken met activiteiten voor de verbinding tussen jong en oud, wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten of meer informatie? Laat het ons dan weten via onderstaand formulier.

Contact

Ik wil