Stichting ROAT

Meidengroep

Voor meiden van 12 tot 16 jaar

Eén keer per week op maandag van 17.00-19.00 uur is er voor meiden tussen de twaalf en zestien jaar een inloop in de Paraplu te Paauwenburg, Vlissingen. Tijdens de inloop kun je met je vriendinnen of nieuwe vriendinnen (die je tijdens de inloop leert kennen) muziek luisteren, spellen spelen en op verzoek kunnen er andere activiteit worden opgezet. De meidenwerkster biedt ondersteuning bij de opzet van activiteiten. Wil je boksen, zingen, dansen, koken, sporten of wat anders? In overleg met onze meidenwerkster is er veel mogelijk!.

Gezelligheid, maar ook serieuze gesprekken

Buiten om de gezelligheid is er ook tijd voor een serieus moment en één op één gesprekken. Loop je ergens mee vast op school, buiten of in je privé leven? Weet je niet bij wie je moet zijn om advies te vragen? De meidenwerkster helpt jou daar graag bij. Zij is bereid om zich in te zetten zodat jij niet meer vast loopt met vragen. Tijdens of na de inlooptijden is iedereen welkom. Houd ons in de gaten voor leuke activiteiten via www.stichtingroat.com of Instagram

Naar aanleiding van de laatste persconferentie omtrent het Coronavirus dinsdag 13-10-2020 zullen er in ieder geval de komende weken nog geen activiteiten ondernomen worden met de Meidengroep. We laten jullie weten wanneer er weer gestart kan worden!

Lijkt het jou ook leuk?

De meidengroep wordt begeleid door Ichraq Isarti. Lijkt het je leuk om binnenkort een keer te komen kijken? Neem contact met ons op!

De Meidengroep
Maandag van 17:00-19:00
Locatie: de Paraplu
Alexander Gogelweg 59
4384 EV Vlissingen

Contact: Ichraq Isarti, tel. 06 42212078

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Stuur ons dan een bericht.