Klussendienst

Het klusteam is een vrijwilligersinitiatief dat ondersteund wordt door stichting ROAT. Het klusteam bestaat uit een kleine kern vaste vrijwilligers.

Voor wie is de klussendienst opgezet?

U komt in aanmerking voor de gratis klussendienst, indien u voldoet aan de volgende voorwaarden:

• Voor mensen die weinig tot geen financiĆ«le middelen hebben
  • Voor mensen die geen eigen netwerk hebben en niet zelfredzaam zijn.
  • De klussendienst is in principe gratis. Bij transport van goederen wordt een kleine bijdrage gevraagd in de brandstofkosten.
  • Het gaat om eenmalige kleinschalige klussen: onkruid verwijderen in tuinen, snoeiwerkzaamheden, afvoer van grof vuil naar de stort, kleine reparaties of schilderwerkzaamheden in en om het huis, kleine verhuizingen, transport van goederen , boodschappen etc.

Ons doel

Het verbeteren van de leefbaarheid en de levensomstandigheden van de betrokken bewoner(s).

Wat doen wij?

• Tuinwerkzaamheden, onderhoud
  • Opruimen van verwaarloosde tuinen
  • Afvoeren van afval