Het coronavirus: wat betekent dit voor onze dienstverlening

Als gevolg van het Coronavirus in Nederland is Stichting ROAT genoodzaakt haar sommige van haar activiteiten te beperken en een aantal activiteiten zelfs te stoppen.

Wij zullen de activiteiten rondom het jongerenwerk en het opbouwwerk tot en met 6 apil 2020 moeten stoppen. Deze gaan tot nadere informatie niet door!

Ook andere geplande bijeenkomsten met groepen mensen zoals de wijknetwerkbijeenkomsten zullen voorlopig niet door gaan.

Op 24 april staat het Frisfeest in het Arsenaal ingepland. De kaartverkoop moeten wij uitstellen tot na 6 april. Dit zal ook gedeeld worden op Instagram, waar de flyer voor het Frisfeest is uitgezet.

Normaal gesproken is er op woensdagochtend van 10:00-13:00 het Voedsel Uitgifte Punt. De uitgifte zal niet meer in ons gebouw in de Westerzicht kunnen plaats vinden maar direct vanuit de bus. Wij verzoeken u zich te houden aan de instructies bij het uitgiftepunt!

Wij volgen de strikte maatregelen en richtlijnen van de overheid en het RIVM.

Het gebouw aan de Westerzicht is daarom nog maar beperkt toegankelijk. Mocht het toch noodzakelijk zijn om het gebouw te betreden, houdt u dan aan de instructies en aanwijzingen!

Wij hopen dat u begrip heeft voor de situatie. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust telefonisch contact met ons op: 0118 468 158, of per mail: info@stichtingroat.com